Projectmanagement Video

Video tijdens evenement of festival
Uw event op video vastleggen en registreren? Yannick Hilger heeft ervaring met het maken van meercamera video’s. We maken net zoals bij het maken van een film een projectplan en werken op een creatieve en persoonlijke manier. We sturen het personeel aan – ook groepen vrijwilligers – en zorgen op die manier voor professionele uitstraling. Tevens bieden wij verslaggevers die op locatie interviews kunnen afnemen met bezoekers. Opmerking

Training video maken
Wilt u een training volgen op het gebied van maken van videocontent? Of wilt u uw team van communicatiemedewerkers meer leren over het maken en produceren van een video? Yannick Hilger biedt hiervoor trainingen op maat aan. Videocontent maken is niet eenvoudig. Wij durven zelfs te stellen dat het complex kan zijn. Wij leren uw marketeers of andere creatievelingen graag meer over dit vakgebied!

Online marketeers en communicatie
Online marketing is een vakgebied dat marketeers en medewerkers van de afdeling communicatie van een bedrijf vaak op zich nemen. Het maken van video wordt hierbij steeds belangrijker. Videocontent kunt u delen op sociale media als Facebook, Instagram en Twitter. Op Youtube kunnen volgers zich abonneren op uw kanaal. Klanten en potentiële klanten – oftewel uw doelgroep – worden op deze manier getriggerd om zich te verbinden met uw merk, dienst of bedrijf. Het werkt! We helpen u hier graag bij.

Een vlog maken
Vloggen is in! Een vlog beginnen om uw volgers te delen wat u aan het doen bent, is echter een tijdrovend klusje. De montage en zogenaamde edit komt daar nog eens bij. Wij vinden dit erg leuk om te doen. Yannick Hilger wil u dan ook graag helpen bij dit nieuwe opkomende fenomeen. Yannick Hilger geeft ook trainingen op gebied van vloggen. Maakt u zelf al beelden voor een vlog en wilt u alleen tips over montage? Geen enkel probleem. We helpen u ook dan met eenvoudige tips en trucs. Ook is het mogelijk om ‘ruwe’ videocontent met ons te delen, zodat wij de edit (montage) op ons nemen. U kunt dan dit montagewerk aan ons uitbesteden. Scheelt u weer een hoop tijd! Een vlog beginnen? Yannick Hilger helpt u hier graag bij!