• All
  • Aftermovies
  • Bruiloft
  • Multicam
  • Non-Profit
  • Videocontent Facebook

Instructievideo’s Rode Kruis

Instructievideo’s Rode Kruis

In opdracht van Het Nederlandse Rode Kruis maken wij opleidingsvideo's die gebruikt worden in e-modules om de vrijwilligers landelijk te instrueren op diverse onderwerpen. De video's worden intern verspreid.

Iris Lammers, Onderwijsdeskundige Rode Kruis: ''Onze korte educatieve video’s zorgen ervoor dat de vrijwilligers op toegankelijke wijze voorbereid worden op wat zij in de praktijk gaan doen. Door de fijne samenwerking met Yannick komen we altijd tot het beste resultaat!''

Beleggersfair

Beleggersfair

Ieder jaar komen beleggers bij elkaar en worden bij gesproken over de nieuwste ontwikkeling omtrent beleggingen. Belangrijke sprekers geven tips en lezingen en er werden prijzen uitgereikt. Wij hebben deze plenaire delen vastgelegd in een multicam met 6 camera's. Deze werden direct live op Facebook gestreamed.
Op deze dag maakten we diverse andere videocontent van presentaties, talkshows tot aan diverse compilaties.

Klant: Triple I / Cashcow.

Goldfish ADE 2017

Goldfish ADE 2017

Goldfish; een energiek dj duo uit Zuid-Afrika, komt jaarlijks naar het grootste dance event van de wereld: ADE. Op het Amsterdam Dance Event was het duo geboekt in De Melkweg, zij lanceerde daar hun nieuwe album ''Late Night People''. Dit deden zij samen met een groot aantal artiesten die aan het album hebben meegewerkt. We hebben deze album lancering gefilmd in een multicam met 4 camera's en dit op Facebook live gestreamed.

Alec Steinfeld, Artistmanager Goldfish: '' Yannick Hilger was incredibly professional setting up a live stream for our sold out ADE event - GoldFish's album release show at Melkweg MAX. The team took limited resources and created our most professional live stream to date incorporating multiple camera angles on our Facebook page. Highly recommend working with them."

Multicam Goldfish ADE 2017 from Yannickhilger on Vimeo.

Bruiloft Thijs & Tamara

Bruiloft Thijs & Tamara

Trouwen, het is de mooiste dag van je leven. En die ene dag moet dan ook prachtig worden vastgelegd. Wij leggen deze dag vast met onze slomotion camera en laten de emotie extra de boventoon voeren. De muziek van de video wordt in overleg samengesteld.

Er wordt een uitgebreide video van de dag opgeleverd en een trailer. De trailer kan gedeeld worden met vrienden en familie.

Thijs Gerritsen: ''Wij hebben geen seconde spijt van de keuze om naast een fotograaf Yannick als videograaf onze dag te laten vastleggen.
Yannick is uiterst professioneel en was eigenlijk onzichtbaar op de dag zelf, het eindresultaat was daarentegen verbluffend!
Bewegende beelden spreken meer dan een foto, het kijkt snel en makkelijk terug waardoor wij deze dag regelmatig opnieuw beleven.''

Bruiloft Thijs & Tamara from Yannickhilger on Vimeo.

Secumail

Secumail

Secumail wilde graag uitleggen dat veiligheid erg van belang is. Zeker als het gaat om veiligheid omtrent persoonsgegevens. In opdracht van hen maakten wij daarom een commercial in de studio met acteurs.

Yvonne Hoogendoorn, directeur Secumail: ''Het filmen op de dag zelf was een hele ervaring. Superleuk om iedereen zo professioneel aan het werk te zien. En het eindresultaat is helemaal naar wens. Zeker een aanrader voor iedereen die een zakelijk filmpje nodig heeft.''

DJ Marathon

DJ Marathon

3FM Serious Request stond dit in 2016 in Breda. De stad waar de Dance begonnen is, met dj's als Tiësto, Hardwell en vele anderen. De Djschool Breda wilde graag in actie komen en heeft daarom de DJ Marathon bedacht, 48 uur achter elkaar dj's laten draaien voor het goede doel. Wij hebben de complete projectmanagement gedaan en productie voor video. Multi-cam en 48 uur livestream via facebook. Er draaiden veel talent maar ook bekende namen: Ben Liebrand, The Partysquad en the Darkraver.

Dave Hipke, eigenaar Dj School Breda: ''De DJ Marathon was wereldwijd te zien en te horen dank zij de professionele aanpak van Yannick Hilger en zijn team. Ruim 42 uur en 56 dj's werden gefilmd tijdens de DJ Marathon die tijdens serious request werd gehouden in Breda. Een stad van dance muziek vele dj's en evenementen. Door de professionelen regie "de mannen en dames achter de schermen is alles vastgelegd in hoge kwaliteit. Namen stichting DJ School International - DJ School Breda bedanken wij Yannick voor zijn bijdrage aan dit grote project ten behoeve van Serious Request 2016 BREDA''

Coop Supermarkten

Coop Supermarkten

Voor Coop Supermarkten verzorgden wij in opdracht van One Army Film een multicam voor de schermen in de Ijsselhallen in Zwolle. Er werd in de hal een kerst event georganiseerd. Om de bezoekers te informeren over de diverse stands, lieten wij op de schermen diverse stands zien. We werkten hier met een aantal draadloze zenders.

Rayn Berkhout, producer One Army Film: ''Het was een fijne samenwerking met Yannick Hilger. De productie verliep zonder problemen en onze opdrachtgevers waren tevreden met het resultaat. Yannick Hilger is echt een aanrader om mee samen mee te werken!''

De aftermovie van het event is hier te zien:

Production by One Army Film
Producer: Rayn Berkhout
2nd Producer: Kim van de Steeg
Live Director: Yannick Hilger
Camera: Rayn Berkhout, Sjoerd Hageman, Rens Hulleman
Edit: Rayn Berkhout

Coop Einde Jaarbeurs Aftermovie (4K) from ONE ARMY FILM on Vimeo.

150 Jaar Rode Kruis

150 Jaar Rode Kruis

Het Rode Kruis bestaat 150 jaar. Dit jubileum moest gevierd worden en Yannick Hilger was erbij. Er werden diverse activiteiten gehouden en wij verzorgden videocontent, registratie en coördinatie. In Den Haag werd een groot Rood Kruis gevormd door een groot aantal aanwezige mensen. Wij maakten hiervan een gave impressie. Deze werd gebruikt door diverse afdelingen binnen het Rode Kruis en de Nationale Redactie.

Portfolio Details

Play-Doh

Play-Doh

Play-Doh, wie heeft er niet mee gespeeld? De bekendste klei van Nederland is leuker dan ooit! Er worden steeds meer producten ontwikkeld door Play-Doh. Deze worden spelenderwijs ontdekt door de Play-Doh pro's! Yannick Hilger ontwikkelde in opdracht van MoodKids / The PR Factory videocontent voor de Facebookpagina van Play-Doh om de producten kenbaar te maken bij het publiek.

Ground Zero

Ground Zero

In opdracht van Stung.tv maakten wij de Dayafter van Ground Zero 2017. Ground Zero is het enige nachtfestival van Nederland. Dit Hardcore event wordt georganiseerd in Bussloo. De dag na het event is de video omstreeks 19:00 geplaatst en kon men direct terugkijken op het event.