Live gaan? 
Wilt u een evenement, beurs, concert of andere activiteit organiseren? En wilt u dat men ook op afstand kan meekijken? Dan is livestreaming wellicht een goede oplossing. Yannick Hilger biedt met haar merk ‘’Streamfabriek’’ livestreaming aan. Wij ontzorgen u compleet bij livestreaming. Ook kunt u bij ons terecht voor tips en trucs omtrent livestreaming.

Voordelen live-streaming.
Door live-streaming wordt uw boodschap/merk en bereik vergroot. Ten alle tijden wordt uw boodschap verspreid via een jong kanaal, of Facebook of Youtube.  Hierbij verfrist u uw imago en u kunt hiermee een jonge doelgroep bedienen. Bovendien kan er goed ingespeeld worden op een actualiteit en is er veel interactie mogelijk met uw klant. U heeft een lage investering voor professionele live-streaming. Alle mogelijkheden bieden wij vanuit eigen huis aan.

Mogelijkheden.
Er kan voor 2 opties worden gekozen:

  • Co-creations; Samen met u gaan we de live-stream maken. U zorgt voor de inhoud wij verzorgen de distrubutie.
  • Personal assistance; Wij ontzorgen u compleet. Wij creeëren de inhoud en zorgen voor een presentator die uw boodschap verteld.

Er kan gestreamed worden op diverse kanalen:

  • Facebook
  • Youtube

Het is ook mogelijk om via een aparte server te streamen. Dit is de meest afgeschermde en veilige manier. Echter dient deze ruimte wel ingekocht te worden.
Organiseren van een webinar.
Een webinar houden of opnemen betekent dat u een evenement organiseert waarbij alleen online publiek aanwezig is. Het woord webinar is een samenvoeging van de woorden ‘web’ en ‘seminar’. Vaak is kennisuitwisseling een doel bij een webinar. Webinars worden steeds meer georganiseerd, om reistijd te verminderen en op deze manier toch interactieve bijeenkomsten te houden. We helpen u graag bij de organisatie!