Glazenhuishuren.nl 

Met ons merk ‘’Glazenhuishuren.nl’’ faciliteren we organisaties in het plaatsen van een Glazenhuis.
Door onze ervaring met het organiseren van een event met een glazenhuis, adviseren wij over plaatsing, mogelijkheden en weten waar rekening mee moet worden gehouden bij de organisatie.

Het Glazenhuis
De units die wij verhuren zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit en beschikken over een grote glazenwand van 3 bij 6 meter. De grootte van de unit kan uitgebreid worden met 3×6. Dus de grootte zijn: 3×6, 6×6 of 9×6 meter. Bovendien zijn de units voorbereid om lampen in te hangen om het geheel goed te kunnen uitlichten.

Toepassingen
De bekendste toepassing is natuurlijk om live radio-uitzendingen te verslaan vanuit een glazenhuis. Meestal wordt er hierbij gekozen voor een 3x6m unit of een 6x6m unit. Een glazenhuis kan als prima marketing middel dienen. Uw product kan gepresenteerd worden in het glazenhuis. Maar ook bij een actie of een evenement trekken onze glazenhuizen de aandacht! Zie onderaan deze pagina een video waarop de impact te zien is van een actie waarbij een glazenhuis van ons is ingezet.

Mogelijkheden
Naast de levering van het glazenhuis kunnen we u totaal ontzorgen. Met betrekking tot radio leveren wij diverse digitale radiomeubels die gebruikt worden door landelijke radiostations en kunnen we het geheel compleet maken met camera’s.
Dit kan vervolgens op internet worden gestreamed. Om het geheel goed te kunnen zien, kunnen we een passend lichtplan ontwerpen en uitvoeren. De extra mogelijkheden zijn divers. Vraag naar de mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn.

Geïnteresseerd? Kijk op de contactpagina voor onze gegevens, of mail voor meer informatie naar yannick@yannickhilger.nl