Projectmanagement Events

Hoe organiseer je een evenement? Ben je van plan om een evenement, feest, festiviteit of happening te houden? We helpen je graag met de coördinatie ervan! Yannick Hilger heeft grote en kleine events helpen coördineren. Denk aan het managen van grote groepen vrijwilligers op Concert at Sea, Het Rode Kruis en Lowlands. U kunt bij ons terecht voor advies en creativiteit op dit vakgebied. Want wat komt er allemaal kijken bij het organiseren en coördineren van een event?

Checklist organisatie evenement
Wij hebben brede ervaring in de organisatie en coördinatie van evenementen. Er is volgens ons een aantal zaken belangrijk bij het coördineren van een evenement:  draaiboek en projectplan  doelstellingen en doelgroep  financiering en budget  sales en marketing  locatie en catering  communicatie en persberichten  coördinatie  evaluatie

Van draaiboek tot evaluatie
Voordat een evenement gehouden kan worden, is het belangrijk te beginnen met een draaiboek of projectplan. Hierin vermeld je velerlei zaken als doelstellingen, doelgroep, geldzaken, marketingplannen, locatiebepaling, catering en andere faciliteiten. Communicatie is erg bepalend voor het laten slagen van een evenement. Denk bijvoorbeeld aan uitnodigingen en persberichten om bekendheid te realiseren. Ook moet budget gerealiseerd worden. Dit kan op verschillende manieren. Yannick Hilger kent het klappen van de zweep en heeft ervaring met slimme vormen van financiering. Denk aan het verwezenlijken van sponsoring, het opzetten van een crowdfunding actie of het aanvragen van subsidies. We nemen dit geheel van u over. Yannick Hilger is gespecialiseerd in het coördineren en begeleiden van evenementen op deze vakgebieden. Wij werken volgens deze checklist. Neem contact met ons op als u hulp nodig heeft of vrijblijvend advies wilt inwinnen over deze zaken.

Coördinatie evenement
Tijdens het evenement zijn veel mensen op de been, zowel bezoekers, gasten als personeel en vrijwilligers. Yannick Hilger heeft ervaring op veel vakgebieden als het gaat om coördinatie. Denk bijvoorbeeld aan horeca, kassa, media of schoonmaak. Peoplemanagement, motiveren en presteren is onderdeel van een strak evenement. Wij helpen hier graag bij!

Tactisch inkopen
Yannick Hilger heeft brede kennis op het gebied van tactisch inkopen. Door het gebruik van een groot netwerk is het voor ons mogelijk om scherp de faciliteiten in te kopen die u nodig heeft voor uw evenement. Het maken van prijsafspraken, onderhandelen en realiseren van langetermijnafspraken met leveranciers, behoort tot de mogelijkheden.

Advies
Uiteraard kunt u bij verschillende evenementenbureaus terecht voor hulp en advies als het gaat om het organiseren van evenementen. De grote kracht van Yannick Hilger is de persoonlijke aanpak. Wat we zeggen en beloven, komen we ook na. Wanneer u met ons werkt, zult u merken dat onze betrokkenheid groot is. We hebben passie voor het vak en stralen dat tijdens een event ook uit. We vinden het leuk om te doen! Bent u al begonnen met de organisatie, maar heeft u vragen over het proces? Ook voor advies kunt u bij ons terecht. We helpen graag met de organisatie, in welke fase u zich ook bevindt.