Video laten produceren.

Content in de vorm van wordt steeds vaker toegepast. Ook online. Op websites en socialmediakanalen zoals Facebook of Instagram wordt video gebruikt om de bezoeker te binden en te boeien. Het maken van een video kan complex zijn. Zeker als hier meerdere camera’s bij komen kijken of als een video in één dag geproduceerd moet worden. Yannick Hilger is gespecialiseerd in het maken van video.

Fases
Het beste resultaat wordt behaald als u zich houdt aan een aantal vaste fases. Denk aan de creatiefase, de preproductie, de opnames, de postproductie, en uiteindelijk het resultaat. Alleen het beste resultaat is goed genoeg; wij maken de beste film op maat!

Creatiefase; Meestal begint het maken van een video met een creatief idee. Dit kan een globaal of kort opgeschreven idee zijn. Wanneer in een paar zinnen wordt uitgelegd wat het verhaal inhoudt, wordt dit ook wel synopsis genoemd. Het verhaal van de film die gemaakt moet worden, kan ook al heel concreet zijn. Waar u zich ook bevindt in de creatiefase; Yannick Hilger helpt u graag bij het vervolg.

Preproductie; In de preproductiefase wordt de fundering gelegd voor de uiteindelijke opnames. De visie van u als klant is hierbij doorslaggevend. Dit wordt zichtbaar in het projectplan. In de preproductiefase wordt een concept bepaald, doelen gesteld, een crew samengesteld, worden locaties gezocht, vergunningen geregeld en de props verzameld (benodigdheden).

Opnames; Zodra de preproductie rond is kunnen de opnames gepland worden. Afhankelijk van de wens, bepaald het aantal opnamedagen.

Postproductie Na de opnames, duiken de regisseur en de editor de montageruimte in. De beste takes worden geselecteerd en aan elkaar gemonteerd. Dit verhaal wordt opgeleverd aan de componist en sounddesigner. Zij zorgen voor muziek en geluid ‘onder’ de video. Ons VFX team past digitale video effecten toe, wanneer dit nodig blijkt. Aan het eind van dit process is de video gereed.