Onze apparatuur, camera, licht & geluid 

Voor het maken van een video, een film, animatie of commercial, werkt Yannick Hilger met hoogwaardige en kwalitatieve camera-apparatuur. Ook tijdens het coördineren van evenementen, het maken van vlogs of andere videocontent, maken wij gebruik van apparatuur die bewezen kwaliteit levert. Onze registraties – ook meercamera – en andere mediaproducties, worden alleen aan de klant geleverd en getoond als we zelf 100% achter de kwaliteit staan. Onze apparatuur draagt daaraan voor een groot gedeelte bij en is daarom zorgvuldig voor u gekozen.

Camera’s, microfoons en lichtsets

Yannick Hilger maakt gebruik van de Sony Fs7 (4K). Dat is een professionele camera die speciaal ontwikkeld is voor het draaien van reclames, evenementen, commercials, zakelijke video’s, films en registraties. De camera is uitgerust met duurzaam en kwalitatief materiaal en heeft een hoogwaardige en betrouwbare sensor. Dit zorgt voor haarscherpe beelden van uw event, video, film, commercial of registratie.

Drone en 360 camera
Wij werken en registreren op maat en op basis van de wensen van u als klant. We maken gebruik van een geschikt model drone om mooie, creatieve shots met een drone te maken. Onze dronevliegers maken altijd gebruik van vergunningen en de juiste verzekeringen.  De mogelijkheid om 360 graden beelden op te nemen is bij Yannick Hilger ook aanwezig. Anno 2016 worden deze 360 camerabeelden bijvoorbeeld steeds meer gebruikt tijdens het registreren van evenementen. Wij maken ook deze video’s speciaal voor u op maat en kunnen de video bijvoorbeeld personaliseren door uw logo te verwerken in de video.

Camera stabilisatie systeem
Om vloeiende en strakke shots te produceren, werken wij met zogenaamde camera stabilisatie systemen. Deze worden soms ook wel ‘camera stabilizer systems’ genoemd. Speciaal ontwikkelde stabilisatoren zorgen ervoor dat wij tijdens uw evenement, commercial of video, goed verzorgde nette shots maken. Wij werken met het merk DJI. Wilt u meer informatie over onze apparatuur? Vraag het gerust!

Geluid
Wij maken tijdens ons werk gebruik van draadloze microfoons. Denk aan zowel handmicrofoons als dasspeldmicrofoons. Op die manier kunnen we altijd de juiste en beste kwaliteit geluid opnemen. Tijdens een registratie, het maken van een commercial of het maken van een video of film, wordt bepaald welke geluidstechniek optimaal is. We gaan uit van uw wensen en leveren maatwerk. Creatief en kwalitatief schakelen is ons uitgangspunt, om geen belangrijke momenten te missen op gebied van het opnemen van geluid.

Licht
Licht is één van de belangrijkste aspecten tijdens het maken van een video, film of registratie. Zonder goed en uitgedacht lichtplan, zijn er geen mooie beelden. Yannick Hilger is hierin gespecialiseerd en maakt gebruik van LED. LED staat voor de Engelse term “light-emitting diode”. Dat betekent “lichtuitstralende” diode in enigszins normaal Nederlands. Ledlampen zijn eenvoudig in gebruik en kwalitatief zeer goed. Bijkomend groot voordeel is dat Ledlampen geen warmte afgeven. Het gunstige gevolg daarvan is dat men tijdens het houden van bijvoorbeeld een interview, niet zweet of transpireert voor de camera. Tijdens grote evenementen, commercials of op filmsets werken wij tevens met verschillende andere lichttechnieken en lichtbronnen. We werken nauw samen met zogenaamde gaffers. Dat zijn professionele lichttechnici, die speciaal opgeleid zijn op het gebied van licht op de set. Zij zijn op locatie en denken een goed afgestemd lichtplan uit.

Portofoons
Communicatie is erg belangrijk. Zeker bij de coördinatie van een klein of groot evenement, maar ook bij het maken van een film of video. Het uitwisselen van actuele informatie of nieuws is belangrijk voor het eindresultaat. Wij maken gebruik van diverse professionele portofoons. De portofoons worden door bijvoorbeeld de regisseur, coördinator en diverse assistenten gebruikt, om communicatie tussen de betrokkenen vlekkeloos te laten verlopen.